Video: kontserdikorraldaja ähvardas P.S. Troika liikme ära tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Sarri
Allan Sarri Foto: Reporter.ee

Suvi on Eesti muusikutele jõulude kõrval teine magus töötegemise periood. Karl Madis, Kihnu Virve, Meie Mees, Allan Sarri, Zetod ja paljud teised suvised menuesinejad on tunda saanud lepitud töötasu mitte maksmist. «Reporter» tõi vaatajani esinejaid rahadega kimbutava Pärnumaa mehe Silvo Piiri juhtumi.

Muusik Allan Sarri koos ansambliga P.S. Troika kutsuti esinema Vändrasse Jaani nimelisse trahterisse laupäeval, 16. juunil. Esinemistasu lepiti 640 euro peale.

Sarri märkis, et kummalisel kombel kattub see summa Silvo Piirile määratud trahviga. Seda raha ansambel ei saanud. Otse vastupidi - Jaani trahteri rentnik, keegi Silvo Piir, on asunud raha nõudjaid hoopis ähvardama.

«Mul on lindis ka variant, kus ta tahab Allan Sarri ära tappa konkreetselt,» seletas muusik, kes pärast Kanal 2ga rääkimist politseisse pöörduda lubas.

«Reporter» üritas Silvo Piiri mitmed korrad telefonitsi tabada, kuid edutult.

Vaata Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles