Fännid seisid Madonna pileti pärast tundide viisi sabas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna meelitas Tallinnas Hollywoodi klubi ette juba mitu tundi enne ametliku müügi algust sadu inimesi.
Madonna meelitas Tallinnas Hollywoodi klubi ette juba mitu tundi enne ametliku müügi algust sadu inimesi. Foto: Peeter Langovits

Sajad muusikahuvilised võtsid end eile töölt vabaks või tegid koolist poppi, et juba varahommikul Tallinnas Hollywoodi klubi ja Tartus Cinamoni kino ukse taga järjekorda seista ja osta pilet Madonna kontserdile.


Nii Tallinnas kui Tartus algas piletimüük kell kümme, kuid Hollywoodi ette tekkis Madonna fännide järjekord juba kell kuus hommikul.



Rivi esiotsas seisid näiteks koolitüdrukud, kes pelgasid, et õpetajad nad järgmise päeva ajalehe fotodelt leiavad, ning naine, kes tunnistas, et võttis piletimüügi puhul vaba päeva ja soovib seetõttu anonüümseks jääda.



Paljud sabasolijad oli pahased, et müügikohti on nii vähe ja et internetist ei saa endiselt piletit osta. Nii rääkis sotsiaaltöötaja Raul Allikvee, et Ticketprost piletit osta oli täiesti lootusetu ja nii pidigi ta järjekorda seisma tulema. «Aga kui Madonna Eestisse tuuakse, siis peab ju ära nägema,» lisas ta.



Ilusalongis töötav Leidi Uukkivi seisis järjekorras poolteist tundi. «Ma pole kunagi ühegi teise artisti pärast niimoodi piletisabas seisnud, aga ega Madonna siia teist korda ei tule,» rääkis ta.



Piletimüügisüsteem on naise sõnul aga täiesti läbi kukkunud. «Kuskil oleks võinud need piletid ju veel müügil olla,» leidis ta. «Siis ei oleks inimestel vaja siin tundide viisi seista.»



Kuna pileteid võis osta kuni kuus tükki korraga ja just nii enamik tegigi, siis kahanes järjekord kiiresti. «5670 krooni palun,» korrutasid piletimüüjad inimestele, kes ostsid kuus 945-kroonist pääset. Ent müüki läks ka viis tuhat 1995 krooni maksvat fännitsooni piletit.



Just sellise pääsme ostis Veiko Lindre, kes seisis järjekorras pea kolm tundi. «Tean juba mitu aastat, et kui Madonna Eestisse tuleb, siis see on kontsert, kuhu ma tahan minna, sest mulle meeldib ta muusika ja show tuleb ka kindlasti vägev,» rääkis ta rõõmsalt piletit käes hoides.



Lindre tunnistas, et üritas piletit osta ka internetist, aga süsteem ei toiminud ja ta pidas paremaks elavas järjekorras seista.



Tudengid Kristel Kütt ja Kristi Nurk olid samuti oma piletite üle äärmiselt õnnelikud. «Oli ootamist väärt küll,» sõnas Nurk. Ta lisas, et Madonna on ikkagi legend ja näeb oma vanuse kohta väga hea välja.



Ticketpro tegevjuhi Madis Brjantsevi sõnul on neil Madonna meeskonnaga kokkulepe, mille järgi ei saa ta piletimüügiga seotud andmeid avaldada.



Teada on, et välja on müüdud kolmsada 3995-kroonist VIP-pääset, Soome on Ticketpro kaudu müüdud 10 000, Lätti 10 000 ja Leetu 5000 piletit. Madonna kontserdi pressiesindaja Ilja Judeikini sõnul sai eile ka internetist takistusteta pileteid osta.



Kokku müüakse Tallinna kontserdile 70 000 piletit. Madonna esineb 4. augustil Tallinna lauluväljakul, teda soojendab DJ Paul Oakenfold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles