Missi-issi mekkis bikiinides tüdrukutega Missivilla tagatoas šampust ja maasikaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets, Miss Tallinn 2012 ja Miss Estonia I printsess Natalia Korneitsi, Miss Estonia II printsess Margreta Joosep ning Missi-issi Valeri Kirss.
Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets, Miss Tallinn 2012 ja Miss Estonia I printsess Natalia Korneitsi, Miss Estonia II printsess Margreta Joosep ning Missi-issi Valeri Kirss. Foto: Jelena Rudi

Vahetult pärast väga kohmetut Miss Estonia valimist Valeri Kirsi, kolme iludusvõistleja ja möödunud aasta missivõistluse võitja ning kümmekonna ajakirjaniku-fotograafiga, õnnestus Elu24 reporterilgi Missivilla tagatuppa astuda.

Elevil Valeri Kirss tahtis, et teda ja misse pildistataks igas poosis. Tema tellitud fotograafid kurtsid, et nende fotoaparaatide mälukaardid hakkavad juba täis saama. Kirss ei jätnud aga jonni ja reastas trikoodesse riietatud missid kolmele toolile istuma ning kargas siis nende kõrvale ning palus fotograafilt seejärel tingimata pilt ka talle saata.

Lõpuks õnnestus meil värske Miss Estonia rajalt maha saada, kuid paraku üksnes üheks küsimuseks.

Küsinud Kätlin Valdmetsalt, mida andis Miss Estonia tiitlivõistlus, leidis neiu nii mõnedki kirjeldavad sõnad, mida ritta seada.

«See andis mulle tohutult eneskindlus, kogemust ja pani mind proovile kõigeks,» seletas Valdmets.

Missi selja taga käis juba närviliselt edasi-tagasi aga Missi-issi Valeri Kirss, kes tõenäoliselt ei suutnud kannatada, et planeeritud šampuse joomine kolme missivõistluse finalisti ja möödunud aasta Miss Estoniaga peab intervjuu tõttu edasi lükkuma.

Miss jätkas aga võistlusest õpitu edasi kirjeldamist: «See kasvatas minus tahtejõudu pürgimaks eesmärgini. Selleks tuli palju teha - ennast kokku võtta ja see areng toimub ka täna pidevalt edasi,» märkis Valdmets.

Seepeale käskis Kirss Elu24 reporteril kas lahkuda või oodata, sest privaatne missivalimisvõistlus pidi jätkuma «Missivilla» suure voodiga tagatoas, mida kroonisid magusad maasikad, šampus ning neli kaunimat Maarjamaa näitsikut... ja siis muiudgi ablas Missi-issi Valeri Kirss.

No heakene küll.

Miss Estoniale soovib Elu24 iagljuhul palju edu ja jõudu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles