Billeneevet pildistanud fotograaf: kiilakad naised on mu fetiš

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Dmitri Kotjuh
Fotograaf Dmitri Kotjuh Foto: Erakogu

«Mul oli umbes kaks aastat selline idee, et tahtsin pildistada kedagi, kes oleks nõus oma juuksed maha ajama,» rääkis fotograaf Dmitri Kotjuh telefoniintervjuus Elu24-le.

Ettepanku performance-artist Billeneevele tegi fotograaf juba tükk aega tagasi. «Ma arvan, et natuke ta ikka kõhkles ka. Umbes kolm kuud läks aega kuni jõudsime päriselt selleni, et fotoreportaaž teoks saaks.»

Fotograaf Kotjuh lisab, et tegemist oli kahtlemata väga põneva kogemusega, mis lisas hoogu juurde proovimaks veelgi kiilakaid naisi pildistada. «Ma pole kunagi varem teinud sellist asja. See oli omamoodi fiiling,» kirjeldab Kotjuh toimunut.

Pildiseeria ülesvõtmise hetkel tuli kunstnikel veel maid jagada maja naabriga, kes neid võttepaigalt minema ajas. «Billeneevel oli pea vahuga koos. Pidime sõitma teise kohta, et seal jätkata. Kokkuvõttes oli see isegi hea - tegi seeria huvitavamaks.»

Kotjuh kutsub üles modelle, kes sooviksid sarnaselt Billeneevele fotoreportaažis osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles