Kas Miss Estonial 2009 on arvamus elust Eestis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno esitles Silk Sushi Baaris rannarõivaste kollektsiooni!
Diana Arno esitles Silk Sushi Baaris rannarõivaste kollektsiooni! Foto: Maksim Toome

Miss Estonia 2009 Diana Arno, kes on lisaks ka Miss Asia Pacific World 2011 talendivooru võitja, on juba mõnda aega ER-Models nimelises modellikoolis noorte neidude õpetajaks. Lisaks on Diana ka andekas moedisainer, kelle imelised kollektsioonid märkamatuks ei jää. Buduaar uuris Diana käest, millisesse riiki ta elama koliks, kui võimalus avaneks.

«Eestis on tegelikult väga hea elada, väike ja armas riik minu arvates. Ideaalis veedan tööpäevad ehk siis viis päeva nädalas Eestis ja nädalavahetusteks  sõidan ära. Viimasel ajal on töö tõttu palju reisimist, seega olen praktiliselt kõik nädalavahetused Eestist eemal olnud,» räägib Diana, kes on oma noorest east vaatamata mööda maailma palju ringi reisinud, et elu Eestis on tegelikult väga hea. 

Aga kui Diana saaks kolida elama ükspuha kuhu, siis kuhu ta läheks? «Aastal 2006 elasin New York'is, võin 100% öelda, et see on minu linn, lihtsalt super. Tunned, et see koht sobib sinuga ideaalselt. Kuid kahjuks pidin siiski tagasi tulema, sest pole hea tunne, kui sinu lähedased inimesed elavad nii kaugel.»

Praegu aga leiab Diana, et ta ei soovi mitte kusagile kolida. «Eesti on ideaalne koht elamiseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles