Kirsti Timmer: Madonna pilet on mul juba taskus!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Erakogu
Näib, et Madonna kontserdi piletid müüakse ära tänase päeva jooksul. Elu24 uuris meie avaliku elu tegelastelt, kas nemad on endale juba selle ihaldusväärse paberitüki hankinud.

Kirsti, kas Madonna pilet on sul juba taskus?

Madonna kontserdi pilet on mul täiesti olemas. Kuna Sky Plus on kontserdi korraldajate meediapartner, siis oli igale saatejuhile eraldatud pilet. Seega, järjekorras ei seisnud ja internetti umbejooksmises süüdistama ei pidanud.

Kas oled Madonna fänn?

Madonna on minu tiinekaaja staar, kelle intervjuusid ma Suosikkist õhinal lugesin. Tegelikult meeldibki mulle rohkem see kunagine Madonna. Just muusikaliselt.

Madonna uuema loomingu austajate hulka ma kahjuks ei kuulu, aga ta on vaieldamatult selline artist, kelle kontserdil PEAB ära käima. Muidu elad pika elu ära, aga Madonnat polegi näinud.

Miks ta mulle meeldib? Sest ta pole kunagi üritanud kõigile meeldida. 

Madonna Tallinna kontserdile müüdavatest piletitest saavad BDG juhi Peeter Rebase sõnul nii Läti kui Soome 10 000 piletit ning Leedule on broneeritud 5000 piletit. Kokku on müügil 70 000 pääset.

Madonna kontserdi pilet maksab 945 krooni. Kui fänn soovib aga pääseda lava ette, tuleb välja käia 1 995 krooni.

Madonna kontsert on 4. augustil Tallinna lauluväljakul. Kontserdi erikülaline on DJ Paul Oakenfold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles