Marge Rahu: kui olen augustis veel elus, siis lähen ka Madonna kontserdile

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari kevadpidu - fotol Buduaari peatoimetaja Marge Rahu
Buduaari kevadpidu - fotol Buduaari peatoimetaja Marge Rahu Foto: Erik Riikoja
Näib, et Madonna kontserdi piletid müüakse ära tänase päeva jooksul. Elu24 uuris ka Buduaari peatoimetajalt, Marge Rahult, kas tema on endale juba selle ihaldusväärse paberitüki hankinud.
Marge, kas Madonna pilet on sul juba taskus?

Ei ole piletit veel hankinud, ma ei ole kunagi selliseid sündmusi pikemalt kui kaks kuud ette plaaninud ja pole seetõttu ka ühtegi reisi ega piletit varakult valmis ostnud.

Kui augustis olen endiselt elus ja elan Tallinnas, siis kindlasti lähen ka kontserdile. Eks piletiga hakkan vaeva nägema, mulle omaselt, paar nädalat enne kontserti.

Kui suur Madonna fänn oled?

Madonna mulle väga meeldib, olen varajasest noorusest tema suur fänn. Armastan selliseid muusikuid, kes oskavad üllatada ja Madonna on kindlasti üks selline, kelle iga uus plaat julgeb olla uutmoodi.

Madonna Tallinna kontserdile müüdavatest piletitest saavad Rebase sõnul nii Läti kui Soome 10 000 piletit ning Leedule on broneeritud 5000 piletit. Kokku on müügil 70 000 pääset.

Madonna kontserdi pilet maksab 945 krooni. Kui fänn soovib aga pääseda lava ette, tuleb välja käia 1 995 krooni.

Madonna kontsert on 4. augustil Tallinna lauluväljakul. Kontserdi erikülaline on DJ Paul Oakenfold.


 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles