GreenFest City Edition toob lavale parimad Eesti artistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinie Tempah
Tinie Tempah Foto: promo

9. ja 10. augustil leiab Tselluloosi mäel esmakordselt aset nooruslik ja urbanistlik pop-, tantsu- ja elektronmuusika festival GreenFest City Edition 2012. Festival kinnitas kavasse järgnevad parimad Eesti artistid: Genka aka Oleg Kosjugin, Leslie Da Bass, Bert On Beats, Superskankers, DJ Philgood ning legendaarselt Haigla peolt Ats ja Kris.

Kahepäevase festivali peaesinejateks on Briti singlitabeli mitmekordne number üks Tinie Tempah (UK) ja võrratu Stingi tütar Eliot Paulina Sumner oma grupiga I Blame Coco (UK). Kokku astub festivali kolmel laval üles 25 artisti.

Festivali eestvedaja Martin Kuut lausus, et tal on hea meel, et lavale jõuab praeguse Eesti alternatiivse muusika koorekiht. «Mul on tohutult hea meel, et meie riigi nii hiphop saurused, indie ja elektroonilise muusika tipud kui ka DJ-d parimatelt pidudelt üle Eesti on astunud linnafestivali pardale,» lausus Kuut. «Programm on värvikas ning soovitan hoida Greenfestil silma peal, kuna värve tuleb aina juurde.»

Greenfest City Edition on eksklusiivne, kaasaegne, värske ja uuenduslik linnafestival, mis suunatud noortele pop- ja tantsumuusika austajatele. Festival toimub Tallinna linnas ja esmakordselt on suureks muusikaliseks sündmuseks kasutusele võetud ajalooline Tselluloosi piirkond. Sarnase linnafestivali ideoloogiaga on näiteks Flow Festival Helsinkis.

Greenfest City Edition linnafestivalil on kasutuses kolm lava - esmakordselt Rock Cafe sisehoovi ehitatav 12x10 m (A-lava), Rock Cafe lava (B-lava) ja Rock Cafe väikese saali lava (C-lava).

Festival on jagatud kolmeks osaks: esimese osa moodustab festivali esimene päev, teise osa teine päev kuni kell 23.30 (avaliku ürituse loa lõppemine välistingimustes) ja kolmas osa ehk Greenfest City Edition Dancenight alates 23.00 festivali B- ja C-laval.

Tänaseks päevaks kinnitatud artistid:
Tinie Tempah (UK)
I Blame Coco (UK)
Genka aka Oleg Kosjugin
Iiris
Tiger Milk
Leslie Da Bass
Bert On Beats
MHKL, K-Sein & Jozels
Metsakutsu
Paul Oja & Kallervo Karu
Superskankers
DJ Philgood
Ats ja Kris (Haigla)
OYT

Piletid festivalile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eestis. Festivalipassi hind on 30 eurot. Festivali esimese päeva, 9. augusti päevapileti hind on alates 13 eurot, teise päeva, 10. augusti päevapileti hind alates 20 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles