Seksound avaldas Imandra Lake'i vinüüli ühes imetabase materjaliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imandra Lake
Seesamseesam (Seksound)
Imandra Lake Seesamseesam (Seksound) Foto: Repro

Plaadifirmal Seksound on rõõm esitleda 7. juulil ilmunud Imandra Lake'i uut vinüülsinglit. Plaadil on Jaapani bändi Tenniscoats ning Šoti jazzmuusik Bill Wellsi suurepärased tõlgendused Imandra Lake loost «Ilus aeg».

7" vinüül ilmus käsitsi nummerdatult, siiditrükis tehtud ümbristega. Üle maailma on saadaval vaid 200 eksemplari.

Bill Wells on huvitav ja omapärane jazzmuusik, kes on teinud palju koostööd ja salvestanud rohkelt plaate erinevate indieartistidega. Wellsi versioon loost «Ilus aeg» võlub oma kammerlikkusega.

Bill Wells'i ja Aidan Moffat'i album «Everything's Getting Older» pärjati aastal 2012 tiitliga «Scottish Album Of The Year».

Jaapani indiefolk duo Tenniscoats on looga teinud midagi hoopis erilist - nad on laulnud oma kaveri kuulmise järgi eesti keeles.

Ansambli Imandra Lake moodustavad Pia Frausi liikmed Rein Fuks ja Eve Komp. Nende esimene album «Seesamseesam» ilmus 2010. aastal. Eelmisel aastal ilmus EP «Ülistuslaulud». Mõlemad plaadid eestikeelse shoegaze/indi-folk muusikaga võeti soojalt vastu.

«Ilus aeg» on pärit nende esimeselt albumilt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles