Britney Spearsi parodeerinud transvestiit šokeeris popstaari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: SCANPIX

X Factori staaržüriiliikmele Britney Spearsile võis olla oodatud prooviesinemine tema enda loost tõeline ninapidi vedamine.

Esmaspäevase prooviesinemise ajal Greensboros, Põhja-Californias, kui tema hitti «(You Drive Me) Crazy» esitas pooleldi naiseks riietunud mees, lahkus staar žüriitoolilt, vahendab People magazine.

Spearsi (30) näolt võis lugeda hämmastust kogu esituse ajal, ka kui sõber-kohtunik L.A. Reid lauljatari seljale patsutas, just kui tema üles äratamiseks.

Kohtunikud Demi Lovato ja Simon Cowell ei suutnud samuti oma reaktsioone tagasi hoida ning katsid oma näod.

Ka publik ei hoidnud emotsioone vaka all - pealtvaatajad muutusid häälekaks prooviesinemise esimesest hetkest alates.

Ajal mil Reid ja Lovato järgnesid kohtunikutoolilt tõusnud Spearsile lavatagusesse, jäi Cowell kaadrisse. «Ma ei usu, et ta (Spears – toim.) päris täpselt sinu esitusest aru sai,» ütles mees lavalt kostunud etteaste teinud lauljale.

«Ma pidin tõeliselt pingutama, et siia välja jõuda,» vastas seepeale pisarais laulja(tar) kohtunikele, lisades, et sõltub sotsiaalabist ja oleks äärepealt «X Factori» saatest tulnud kõne maha maganud, kuna polnud võimeline oma telefoniarvet maksma.

«Ma väga hindan sinu etteastet,» ütles Spears viimaks kui oli kohtunike toolile naasnud. «See oli päris kena.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles