Kim Jong-uni müstiline naine on popstaar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-un ja salapärane naine, kes võib olla lauljanna Hyon Song-wol
Kim Jong-un ja salapärane naine, kes võib olla lauljanna Hyon Song-wol Foto: SCANPIX

Põhja-Korea juhti Kim Jong-uni on viimasel ajal nähtud koos müstilise noore naisega.

Naaberriigi Lõuna-Korea meedia spekuleeris, kas see on diktaatori kallim või isegi ametlik abikaasa, kirjutab Daily Mail.

Kim Jong.uni isa Kim Jong-il keelas oma pojal kümme aastat tagasi selle naisega kohtumise.

Lõuna-Korea luure andemetel on naise nimi on Hyon Song-wol ning ta on Bochonbo elektromuusika bändi laulja. Selle staari palad on Põhja-Korea poplaulude edetabeli eesotsas.

Lõuna-Korea luure andmetel tekkis praeguse riigijuhi ja lauljanna vahel suhe pärast seda, kui Kim Jong-un Šveitsist õpingutelt tagasi kodumaale pöördus.

Kuid tollane Põhja-Korea diktaator keelas pojal staariga sõbrustada.

«Nad on teineteist tundunud alates teismeliseeast. Pyongyangi eliitnoorte seas levib juba mõnda aega jutt, et neist on uuesti paar saanud,» teatas Lõuna-Korea luureametnik.

Lauljanna saavutas oma kodumaal kuulsuse 2005. aastal. Kinnitamata andmetel oli ta abielus Põhja-Korea ohvitseriga ning neil on ka laps.

Preili või proua Hyoni lapse ja mehe asukoha kohta andmed puuduvad. Teada ei ole ka see, kas paar on ikka abielus.

Selle aasta märtsis esines Hyon Pyongyangis rahvusvahelise naistepäeva tähistamisel. Kontserti oli kuulamas ka nüüdne diktaator.

Põhja-Korea televisioon näitas möödunud pühapäeval videoklippi, milles oli Kim Jong-uni kõrval näha tumedas kostüümis noort naist.

Põhja-Korea võimud ei paljastanud selle naise isikut.

Põhja-Korea naaberriikides ja lääneriikides hakati spekuleerima, et see võib olla Kim Jong-uni noorem õde Yo-Jong, kes samuti Šveitsis hariduse sai. Oletati ka, et see naine on Kimi armuke või ametlik abikaasa.

Kim Jong-unist sai Põhja-Korea liider pärast oma isa Kim Jong-ili surma möödunud aasta detsembris.

Põhja-Koreas ei ole tavaks, et juhtide naised koos oma meestega avalikkuses on. Arvatakse, et Kim Jong-un tahab seda tava muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles