Täna algab Roostal Battery Surfilaager 2012

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager
Surfilaager Foto: Erakogu

Täna algab 14. Eesti surfielu suurfestival Battery Surfilaager 2012, mis keskendub esimese suurüritusena loodust säästvatele teemadele. Lisaks arvukatele surfikoolitustele lahutab külaliste meelt ulatuslik meelelahutusprogramm.

Selleaastase Surfilaagri peamine fookus on suunatud rohelisele mõtteviisile. Organiseeritud on prügi kogumine, sorteerimine ning ümbertöötlemisele suunamine.

«Palume külastajatel oma sööki ja jooki kaasa mitte võtta, sest kõike vajalikku toitlustajatelt ning laagrilavkast. Oleme keelanud plastiknõud - iga külastaja saab pandi vastu lunastada laagritopsi, kuhu jooke serveeritakse. Ja muidugi palume kõikide külastajate abi, et rand ning mets peale laagrit puhtaks jääks ning kaaluge kindlasti auto jagamist või tulge Surfilaagri bussiga!» rääkis Surfilaagri peakorraldaja Kristel Vettik.

Täna alustab Battery Surfilaager Nostalgiapäevaga, kus meenutatakse surfi algusaegu ning vaadatakse surfifilme. Rannalaval esineb surfibänd Võõras. Õhtu lõpetab öökino, kus Eesti Film 100 raames esitleb filmi «Vasaku jala reede» Andres Kõpper.

«Igal aastal läheb ka meelelahutusprogramm sisukamaks ning tegevust leiavad kõik pereliikmed. Soovitame heita pilk peale surfi ka muudele koolitustele, kus räägitakse rohelisest jalajäljest, nahahooldusest, tervislikust toitumisest ja veeohutusest. Laste päevakavast leiab samuti mänge, õpetlikke loenguid ning tantsutunde,» rääkis Vettik.

Järgnevate päevade jooksul toimub Roosta mändide all veel palju põnevat - «Tantsud surfariga» Liina Randpere eestvedamisel, aasta stiilipidu «Latin Overdose Day», surfivõistlused ning žanriliselt väga lai muusikavalik - kuulata saabreggaet, rokki, afro beati ja ladinapäraseid rütme.

Laupäevane «Kümnendite kulla» kontsert, kus esinevad eksklusiivselt Siim Aimla juhendamisel Georg Otsa nimelise Muusikakooli big-band solitidega Liis Lemsalu, Mikk Saar, Rosanna Lints ja Raimondo Laikre, ning Eesti muusika raudvarasse kuuluvad Voldemar Kuslap, Heidy Tamme ja Ele Kõlar.

Lisaks esinevad viie päeva jooksul Eesti-Kuuba-Venetsueela bänd La Perfecta Combinacion koos solisti Martha Acostaga Puerto Ricost, DJ Bert on Beats, Dice Rudy & Tommyboy jpt.

Surfilaagri väravad avatakse kell 15. Pileteid saab osta Ticketpro keskkonnast ja kohapealt.

Jooksvat infot ja täienevat programmi saab jälgida kodulehelt ning Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles