Laevamuusiku Kaire Vilgatsi glamuurimeres reisivad ka tema lapsed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reede õhtul muutus Tallinna baar-restoran Chicago 1933 Pariisi kabareeks Moulin Rouge - Kaire Vilgats
Reede õhtul muutus Tallinna baar-restoran Chicago 1933 Pariisi kabareeks Moulin Rouge - Kaire Vilgats Foto: Meelis Tomson

Ehkki lauljanna ihkaks rohkem olla pereringis, ei salga ta, et igatseb ka glamuurseid laevašõusid, milles tunneb end tõelise diivana.

«Olla laevamuusik ja osaleda šõus on täiesti erinevad asjad,» selgitab aga Kaire. «Laevamuusikud peavad tõesti ma ei tea mitu tundi järjest mängima, olenemata sellest, kas rahvast on või ei ole, tantsivad inimesed või ei tantsi, elavad kaasa või ei ela - see on asi, mis mind kindlasti koormaks,» kõrvutab ta intervjuus Õhtulehele.

Tütar Karin Kerti (2,5) ning pojad Mihkel Mattias (6) ja Alfred Aleksander (8) tohivad temaga aeg-ajalt kaasa sõita.

«Nad on selgi aastal juba korra käinud. Meil on issi (muusika-produtsent Johannes Lõhmus) ka väga hõivatud, nii et tema ei saanudki tulla, aga me kõik loodame, et uue satsi jooksul tuleb temagi lastega koos,» ütleb Kaire ja kinnitab, et lastele meeldib laevasõit väga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles