Eestlane on valmis ekstraordinaarseteks pidudeks! Vaata ja minesta!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juunikuu lõpus toimus esmakordselt Eestis, klubis G-punkt, maailmas järjest rohkem populaarsust koguv SHIBARI SHOW «KARADA», tunnustatud meistri (rigger) Boris Mosafiri (Sankt-Peterburg) eestvedamisel.

«Shibari show läks hästi, maja oli maast laeni rahvast täis, keegi kannatada ei saanud ning isegi leidus vabatahtlik saalist, kes soovis meistri käe all sidumiskunsti proovida. Loomulikult sai ka tema ettevaatlikult üles riputatud,» pajatab vabameelsete ööklubi G-punkt tegevjuht Juri.

«Ka sushid paljalt naisekehalt said söödud kiiremini kui arvasime,» naerab mees.

Boris Mosafir tänas tallinlasi õhtu jooksul korduvalt sooja vastuvõtu eest ning lubas peagi oma uue mega neoonshowga taas Eestit külastada.

«Kokkuvõtteks võib öelda, et Eesti inimene on ikkagi huvitatud ja valmis ekstraordinaarseteks tegudeks ja üritusteks... Probleem on pigem selles, et midagi taolist eriti ei korraldata,» arvab Igor.

Vaata pilte ja videolõiku toimunust!



 

Vabatahtlikust sai ka lühike video tehtud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles