Millises rannas heidab päevitamiseks riided seljast Katrin Karisma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma
Katrin Karisma Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Kui tavaliselt on eestlase südamesoov, et kuskil linnakärast kaugemal oleks suvila, kuhu suvekuudeks pageda, siis lauljanna Katrin Karismale lõppes suvekodu omamine lausa sinna päriseks kolimisega. Ja seda sammu pole särtsakas naine pidanud kahetsema.

Varem Saaremaal ja Kloogarannas suvemaja pidanud Karisma on nüüd päriseks Kloogaranda venna kõrvalkrundile ehitatud majja kolinud ja käib aeg-ajalt Saaremaal vanema tütre juures suvitamas, kirjutab Õhtuleht.

Uut, üksnes suvitamiseks mõeldud majakest pole tal plaanis soetada.

«Leian, et elamine ühes kohas on kõige kindlam, ja kui teinekord tuleb tahtmine päikese järele, siis võib ju sõita soojale maale,» on ta Kloogarannale truu.

Päikese käes peesitamise ja samal ajal raamatulugemise tüüpi inimeseks Karisma end ei liigita, liikuda meeldib talle rohkem. «Ega mina pole niisugune rannas lebaja, mina armastan tegutseda,» saab vastuse küsimus, kus Karisma päevitamas käib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles