Katrin Siska selgitus pettunud fännidele: me ei raiska oma suve!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Jelena Rudi

Laupäeval andis Vanilla Ninja oma Facebooki lehel teada, et bändi juubelikontsert Pestivalsi muusikafestivalil Riias jääb ära - Katrin Siska selgitab, et probleeme põhjustas Pestivalsi festivali korraldajate ebakonkreetne käitumine.

«Pestivalsi korraldaja ei allkirjastanud meie saadetud lepingut ning kui tähtajast oli üle läinud juba paar nädalat, ütlesime lõpuks esinemisest ära - meie bändi juristina arvan, et kokkulepetest ja tähtaegadest tuleb kinni pidada,» ütleb üks ninjadest, Katrin Siska, Õhtulehe veebitoimetusele saadetud vastuses.

«Muusikutel on suvi kõige tihedam tööaeg, mida ei saa raisata millegi ootamisele - uued pakkumised tulevad peale, seepärast peab ebakonkreetsed asjad välja selekteerima ja nii me ka tegime.»

Samas kinnitab Siska, et otsus tuli väga raske südamega, sest tüdrukud tõesti tahtsid Riias üle pika aja Vanilla Ninjaga üles astuda.

«Kuna meie ainuke planeeritud show Lätis jääb nüüd ära, tähistame ilmselt juubelit isekeskis koos bändi ja sõpradega,» tunnistab Siska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles