Galerii: riigikogu liikmed proovisid lihttööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval leidis Lõuna-Eesti ajaloolisel Postiteel (vana maantee, mis ühendab Tartu ja Võru linna) aset ahelsündmus, mis tähistas Varbuse postijaama 150 aasta juubelit.

Lisaks kõikvõimalikele lõbusatele üritustele oli Kopli talu köögis avatud ka Parlamendi kohvik, kus askeldasid kaks rahvasaadikut - fraktsioonitu ja erakondliku kuuluvuseta Inara Luigas ning reformierakondlane Urmas Klaas.

Ettekandjatööd proovinud riigikogulased esitasid klientidele oma «eelnõud» (menüü) ja tõid hiljem ka toidu lauda, vahendab Kopli talu köögi perenaine Kaire Mets.

«Kindlasti oli klientide hulgas ka neid, kes ehk ei saanudki aru, et neid teenindavad riigikogu liikmed, kuid kellelegi suure üllatusena see ei tulnud, kuna üritus oli varem välja reklaamitud,» vahendas Mets, kes lisas, et vast ehk kõige suurema elamuse Parlamendi kohvikust said saadikud ise.

Eriti vapralt püsis aktsioonis Inara Luigas, kes teenindas kundesid terve päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles