Vaata, milline näeb välja Inese ja Martini korter

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo ja Martin Salo otsivad oma korterisse üürnikke, et ise Londonisse minna.
Ines Karu-Salo ja Martin Salo otsivad oma korterisse üürnikke, et ise Londonisse minna. Foto: Erakogu

Ines Karu-Salo ja Martin Salo kolisid suveks Eestist ära. Londonisse! Nüüd otsivad nad aga endast maha jäänud Koidu tänava korterisse üürnikke.

«Tere! Pakume rentida esinduslikku 3-toalist korterit kesklinna Kassisaba piirkonnas. Korteri mööbel on tehtud eritellimusel sisekujundaja jooniste ja disaini järgi. Vannituba on viimistletud loodusliku kivimiga ja ekslusiivse Gessi sanitaartehnikaga,» seisab Ines Karu-Salo lisatud rendikuulutuses Facebookis.

«Korter on täielikult möbleeritud ja valmis sissekolimiseks. See sisaldab erinevaid seadmeid nagu nõudepesumasin, külmkapp, pesumasin, teler elutoas ning magamistoas ja ka näiteks nõudekomplekti. Magamistoas on lükandukse taga ka walk-in-wardrobe, kuhu mahub üsnagi mahukas riidekollektsioon.»

«Korter asub vaikses ja rahulikus Kassisaba piirkonnas, väikse jalutuskäigu kaugusel asub Falgi- ja Hirvepark ning vanalinn. Korterist paari sammu kaugusel on ka Kassisaba kauplus.Korteril asub kolmandal, kõige ülemisel korrusel ja sellel on 3 rõdu - Koidu tänava, sisehoovi ja Loite tänava poole.»

«Korteriga tuleb kaasa ka 6 ruutmeetrine keldriboks ja autokoht garaažis. Korteri pindala on 88,6 ruutmeetrit, millele lisaks on 17,1 ruutmeetrit rõdupinda. Korteris on rohkelt aknaid ja valgust kogu päeva vältel. Rent 850€ / kuus. Palume huvi korral meiega ühendust võtta (ines@mothercare.ee).»

Kuidas tundub? Kas miljonipaarikese korter mitte pisut tagasihoidlik pole?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles