Vaata ja otsusta: kas Miss Foto väärib tiitlit?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Miss Bikini ja Eesti Miss Modell finaali teisel võistluspäeval valiti Miss Foto tiitlikandjat. Võistlejate ülesandeks oli kogu etenduse käigus töötada nagu fotosessioonil, poseerida fotograafidele ja žüriile, osata rõhutada ja välja tuua fotodel enda tugevaid külgi ja varjata nõrgemat poolt.

Žürii otsuse kohaselt sai sellega kõige paremini hakkama missikandidaat nr. 1 Janeli Nilov. Kingituseks sai ta Sixtina Modellikooli tasuta kursuse, kus õpetatakse kõike, mida modellidel on vaja teada lavalisest liikumisest, poseerimisest, jumestamisest nii lavale kui ka fotode jaoks.

Teise auhinna pani välja Kingston Kingiagentuur ja kolmanda Halensi rõivakataloog. Žürii märkis veel eriliselt ära kahe teise kandidaadi poseerimisoskused ehk teise ja kolmanda koha Miss Foto valimisel saavutasid Jekaterina Bulgarina ja Anne-Lys Kuldmaa. Ka neile auhinnaks on Sixtina tasuta modellikursus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles