Jennifer Aniston ei kavatse enam kunagi Botoxit kasutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejatar Jennifer Aniston lubas tulevikus Botoxi-protseduure vältida, kuna naine sai näolihaseid «külmutavate» süstidega halva kogemuse osaliseks.

Endine komöödiasarja «Sõbrad» staar tunnistas, et on kasutanud eelpool nimetatud protseduuri, mis silub kortse näolihaste halvamise läbi, kuid Aniston on kindel, et ei kavatse seda enam tulevikus kunagi korrata, kuna tundis ennast lõpptulemusena väga ebamugavalt, vahendab WENN.

«Ma proovisin Botoxit korra ja see polnud minu jaoks sugugi hea. Ma tundsin, nagu mu pea küljes oleks mingi raskus,» ütles Aniston, lisades, et see intsident veenis teda hoopis väärikalt vananema.

«Minuarust teeb Botox naised vanemaks, kui nad on. Kalgimaks. Kogu soojus nende nägudest kaob. Sa näed neid naisi ja tead, et nad ei ole noored, aga sa ei oska öelda ka seda, kui vanad nad on. See oligi asi, mis minus vastumeelsust tekitas.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles