Madeleine McCanni võimalik haua asukoht leiti?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCanni vanemad Kate ja Gerry McCann koos tütrest tehtud arvutipildiga
Madeleine McCanni vanemad Kate ja Gerry McCann koos tütrest tehtud arvutipildiga Foto: SCANPIX

Lõuna-Aafrika Vabariigi päritolu mees teatas, et võis pinnavorme uurides leida Portugalist Praia da Rochast paiga, kuhu on maetud kadunud Briti tüdruk Madeleine McCann.

Madeleine McCann jäi Portugalis kadunuks 2007. aastal, paar päeva enne oma neljandat sünnipäeva, kirjutab Sky News.

Praegu oleks tüdruk üheksa-aastane.

Lapse kadumise uuring on Portugalis ammu lõpetatud, kuid Suurbritannias käivitati see peaminister David Cameroni ja tüdruku vanemate palvel uuesti.

Lõuna-aafriklane Stephen Birch on veendunud, et ta uuringud paljastasid Madeleine´i matmispaiga.

Birchi sõnul näitas maapinna uurimine, et tegemist võib olla matmispaigaga ning seal on inimluid. Birch on veendunud, et nimetatud paigas on kaevatud.

Samuti on lõuna-aafriklane jälginud Madeleine McCanni otsingute käiku.

«Minu eesmärgiks on lapse kadumise müsteerium lahendada. Samuti soovin, et Madeleine`i vanemad lõpuks tõe teada saaksid,» lisas Birch.

Birch on enda tehtud maapinnauuringute tulemused andnud üle Londoni politseile. Politsei lubas, et uurib uusi vihjeid ning  teavitab neist ka Portugali politseid.

Selle aasta kevadel pidas Briti politsei võimalikuks, et Madeleine McCann on elus. Ka avaldati arvutifoto, milline ta praegu välja näha võib.

Madeleine McCanni vanemad Kate ja Gerry McCann ei ole Birchi väiteid kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles