Hääleta oma lemmik Martini talendijahi finaali!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom-Olaf Urb
Tom-Olaf Urb Foto: Ben Pruchnie

Martini Royale Casting kandideerimis- ja hääletamisperioodi lõpuni on jäänud loetud päevad.

Viimane võimalus on aidata oma lemmikkandidaat finaali, andes Martini Facebooki lehel talle enda hääl. Hääletamine läheb lukku 9. juulil kell 22.00.

«Seekord on osalejate seas modelle, lauljaid, tippjuhte, seltskonnaelu tegelasi, baaridaame ja veel palju teisi. Lahe, et paljud säravad naised, kes on end tõestanud juba erinevatel elualadel, leiavad aega võtta ette lisakatsumusi ja osaleda sellistes ülemaailmsetes projektides. Talendijaht annab võimaluse ka kõigile neile, kes ei ole veel tippu jõudnud. Valik saab olema raske,» ütles Martini talendijahi Eesti žürii esimees, muusik Tom-Olaf Urb.

Praeguseks on kandideerinud üle tuhande kaunitari üle kogu maailma. Eestist osaleb hetkeseisuga 17 kandidaati.

Häälte arvuga juhib praegu ööklubis Cathouse baaridaamina töötav Jaana Kindsigo, kes on praeguseks kogunud ligi üheksasada häält.

Teisel kohal on meelelahutusürituste korraldamisega tegelev Marika Veisgeim ning kolmandal ilutooteid maaletoovas ettevõttes Kivilaine tippjuhina töötav Evelin Ainomäe .

Kõiki kandidaate ja nende videosid näeb SIIT.

Peale hääletamisperioodi lõppu selguvad kolm Eesti finalisti. Eesti finalistide hulka pääseb kaks Facebookis enim hääli saanud kandidaati ja kolmanda valib 20. juuliks välja Eesti žürii, kelle esimees on muusik Tom-Olaf Urb. Kolme finalisti hulgast selgitab rahvusvaheline žürii eesotsas kingadisainer Christian Louboutiniga vähemalt ühe, kes sõidab augustis Ibizale finaalvooru.
Martini uueks naisstaariks valitu saab peaosa novembris valmivas uues Martini telereklaamis, 150 000 eurot, 12 paari Christian Louboutini kingi ja disainerrõivad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles