Šõud «Tantsud surfaritega» juhib Liina Randpere

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Ardo Kaljuvee

Surfilaagris toimub ka sel aastal ülimenukas šõu «Tantsud surfaritega», kus surfarite tantsuoskus professionaalsete tantsijate käe all proovile pannakse.

Õhtusele šõule eelneb enneolematu surfietteaste merelainetel, kus paarid koos surfilaual mõõtu võtavad. Šõud juhib «Tantsud tähtedega» särav saatejuht Liina Randpere.

Laupäeval, 14, juulil panevad oma tantsuoskused avalikult proovile surfitiimide Tahe, Jahe, Chica, Surfhouse, Hang Loose ja RRD kolm mees- ja naissurfarit, keda õpetavad tantsima Tantsuakadeemia profesionaalsed tantsijad.

Päeval näeme vee peal enneolematut etteastet «Surf tantsijatega», kui tantsupaarid kahekaupa purjelaual mõõtu võtavad. Õhtul näeme aga õpitut lavalaudadel, kus iga tantsupaar ühe suurepäraseks viimistletud tantsu esitab. Šõud juhatab imekaunis Liina Randpere, kes hoiab võrdselt hästi tasakaalu nii tantsumaailmas kui surfilaual.

«Tantsud surfaritega» šõu kantakse ette laupäeva õhtul kell 20.00.

«Tantsud surfariga» osalejad 2012:

Team Tahe: Maarja Kivistik ja Marek Vetik
Team Jahe: Karmo Kalk ja Eneli Rüütli
Team Chica: Kati Kalk ja Endro Roosimäe
Surfhouse: Annika Valkna ja Märt Agu
Team Hang Loose: Raul Raudsepp ja Jeanette Täht
Team RRD: Risto Kõrgemägi ja eelmise aasta võitja Eva-Lena Raenok
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles