Monster Music Festival muudab Pärnu ranna Ibizaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicane
Chicane Foto: Promopilt

Selle suve suurim rannafestival, 14. juulil Pärnu rannas toimuv Monster Music Festival üllatab külalisi enneolematult hiiglasliku lavaga, mille laius on 28 meetrit ja kõrgus - 12 meetrit.

 Eesti kogenuima lavaehitusfirma Telinek projektijuhi Maarek Lindau sõnul jäid nii laiad lavad vana hea Rock Summeri aegadesse.
«Viimati paigaldasime nii laia muusikalava Eestis üheksakümnendate keskel, vanal heal Rock Summeril. Rannalavana on aga Monster Music Festivali lava erakordne – nii suurt lava ühel rannafestivalil pole Eestis varem olnud,» nentis Lindau.

Monster Music Festivali peakorraldaja Tanel Sammu sõnul tegu on esmakordse sündmusega Eesti muusikafestivalide ajaloos, mis annab välja traditsioonilise Ibiza rannapeo mõõdu – kaasa arvatud Ibiza-suuruses mega-lava. «Pärnu rand ongi meie oma Ibiza, ning läbi põhjaliku ettevalmistuse, kindlate koostööpartnerite ja maailmakuulsate artistide saame lubada suve parimat ja kvaliteetseimat rannafestivali, millest loodetavasti sünnib iga-aastane traditsioon,» ütles Samm.

Festival pakub külastajatele kuuma suve naudingud spordimõnust silmailuni ning toob publikuni tänapäeva klubimuusika suurnimed Chicane (UK), Basto (Belgia), Olav Basoski (Holland) ja Bert on Beats (Eesti).

Meelelahutuspäev Pärnu rannas algab rannaspordivõistlustega rannajalgpallis, rannavõrkpallis ja footvolley’is, mille järel muutub Pärnu rannaliiv Eesti suurimaks tantsupõrandaks. Festivali raames saab kroonitud ka Eesti suveprintsess ehk Kroonika Suvetüdruk - ilusad neiud saavad au ja kuulsuse ja publik puhtalt silmailu.

Monster Music Festivali peaesineja on Ibiza pidude jumal ja kuningas Chicane. Paljude jaoks seostuvadki Ibiza parimad peod just nimelt tema suurimate hittidega. Chicane’i singel «Saltwater» jõudis esikohale viies tähtsaimas Suurbritannia tantsumuusika edetabelis ja tema koostöös Bryan Adamsiga sündinud megahitt «Don’t Give Up» on tuntud kui üks parimatest koostööprojektidest tantsumuusika ajaloos. Pärnu rannas esinebki Chicane live kooseisus oma võrratu elava show’ga, mis on tuntud ülemaailma kui parim «Ibiza eksport».

Belglase Basto võidukäik suure publiku seas jaoks algas looga «Gregory's Theme», mis oli kirjutatud populaarse teleseriaali «House» jaoks. Basto esindab Pärnu rannafestivalil värskete ja säravate staaride kategooriat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles