Nõid Nastja ei mäleta päeva, mil temalt armuasjades nõu poleks küsitud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Nastja, näitleja Ülle Lichtfeldt ja psühholoog Ilona Gassmann.
Selgeltnägija Nastja, näitleja Ülle Lichtfeldt ja psühholoog Ilona Gassmann. Foto: TV 3

Sel sügisel jõuab TV3 eetrisse romantiline talk-show «Randevuu», kuhu on oodatud igas vanuses vallalised inimesed, kes vajavad nõu või abi õige partneri otsingul.

Saade põhineb ülipopulaarsel Venemaa saateformaadil «Davai Poženimsja!» Saates osalejatel avaneb ainukordne võimalus teha lõpp üksindusele ja leida pereõnn, kohates tõeliselt sobivat kaaslast.

Tegemist ei ole mänguga, vaid osalema on oodatud kõik mehed ja naised, kes tõesti vajavad nõu või abi õige partneri otsingul.

Saadet juhivad kolm karismaatilist naist: armastatud näitlejanna Ülle Lichtfeldt, selgeltnägija Nastja ja kogenud suhtenõustaja Ilona Gassmann. Saatejuhid aitavad osalejatel langetada õigeid otsuseid, olles samal ajal võimalikult objektiivsed.

Selgeltnägija Nastja käest küsitakse armastuse kohta küsitakse väga palju. «Tahetakse teada, kas on lootust mõne inimese tähelepanu võita või kas armastatu võiks tagasi tulla,» rääkis nõid Nastja Õhtulehele, mille pärast inimesed tema poole pöörduvad.
Palju on Nastja juures käinud inimesi potentsiaalse partneri pildiga ja palunud öelda, kas neist võiks omavahel asja saada. Sellist päeva, kui keegi armuasjades nõu ei küsiks, Nastja ei mäletagi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles