Joobes õppejõud sundis tudengeid istuma 23 tundi eksamil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes õppejõud sundis tudengeid istuma 23 tundi eksamil
Joobes õppejõud sundis tudengeid istuma 23 tundi eksamil Foto: SCANPIX

Kesk-Venemaal Kaasani ülikoolis sundis väidetavalt joobes õppejõud tudengeid istuma 23 tundi eksamil, ilma et nad oleksid saanud WC-sse minna või midagi süüa ja juua.

Landrõš Šharipova olevat eksami ajal tudengitele vähe tähelepanu pööranud, kirjutab The Telegraph.

Üliõpilased esitasid õppejõu kohta kaebuse, milles seisis, et eksam algas 26. juunil kell kümme hommikul ja lõppes 27. juunil kell üheksa hommikul.

Üliõpilaste sõnul käis Šharipova eksami ajal pidevalt kõrvalruumis alkoholi joomas. Samas ei lubanud ta neil eksamiruumist lahkuda ka siis, kui kõigil oli eksam tehtud.

Õppejõud eitas hiljem joobes olekut.

«Ka te peate mind idioodiks? Ma olin eksami ajal täiesti kaine. Üliõpilased maksid mulle kätte, kuna suur osa neist ei läbinud seda eksamit,» lausus õppejõud.

Venemaa ülikoolides on suulised eksamid levinumad kui kirjalikud. Kuna sel juhul oli tegemist suulise eksamiga ning tudengeid oli üsna palju, siis kuluski eksamiks kaua aega.

«Eksamit tegi 15 inimest ning teemad olid rasked. Tuumafüüsika ei ole lapsemäng,» nentis õppejõud.

Kaasani ülikooli füüsikainstituudi juht Albert Aganovi sõnul juhtumit uuritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles