Tanel Padar teeb Haapsalu linnaisadele jalgpallimurul tuule alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sel reedel Haapsalus toimuva U19 Euroopa meistrivõistluste kohtumise eel asuvad jalgpallimurul mõõtu võtma festivali Augustibluus tiim ning kohaliku linnavalitsuse meeskond.

 Algusega kell 15:00 Haapsalu linnastaadioni kunstmuru väljakul peetaval kohtumisel jooksevad teiste hulgas väljakule ka linnapea Urmas Sukles ja Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid, muusikud Tanel Padar, Kaarel Kose, Ivo Varts, festivali programmijuht, kitarrist Raul Ukareda, festivali korraldaja Indrek Ditmann ning veel mitmed bluusifestivali korraldustiimi liikmed ning koostööpartnerid.

Võistlus peetakse enne kell 16:30 algavat U-19 EM-i alagrupimängu Prantsusmaa - Horvaatia vahel, mida kantakse üle ka Eurospordis. Sõpruskohtumisel mängitakse ühel väljaku poolel (2 x 25 min) ning väljakul on korraga 7 + 1 mängijat. Augustibluusi produktsioonijuhi Martti Mutli sõnul on tegemist lõbusa, kuid samas ka tõsise spordiüritusega: «Augustibluusi meekonnas on mitmeid tegijaid, kes paar korda nädalas palli taovad. Selle meeskonnaga kohtume jalgpallimurul küll esimest korda aga läheme võitma!»

Festival Augustibluus toimub Haapsalus juba 19. korda. Seekordsed bluusipäevad on 17. ja 18. augustil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles