ELU festival: Mõisa Karneval - tüdrukud on kaunid ja tants ei vaibu pudeliski

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Tänavu teist korda toimuv festival Mõisa Karneval 2012 leiab aset 6.-8. juulini looduskauni Mooste Mõisa territooriumil.

Alternatiivmuusika ja -kunsti festival on käesoleval aastal laienenud neljale lavale - Hall, mis on ühtlasi ka pealava ja kus esinevad kitarribändid, Välilaval esinevad elektroonikabändid ning Tõllakuuris ehk Spectrumlaval ja Päikesetõusulaval mängitakse ainult väga head plaadimuusikat, kusjuures viimane avatakse vaid päikesetõusudel.

Festivali peakorraldaja Mihhail Birjuki sõnul on Mõisa Karneval atmosfääri kõrgeim kiht, kus sääsed magavad, tüdrukud on kaunid ja tants ei vaibu pudeliski.

Kahe päeva jooksul esineb nendel Lõuna-Eesti parimatel lavadel 16 bändi. 30. juubeliaastat tähistav Mahavok, pool maailma läbi tuuritanud Talbot, mürarokkarid Shelton San, Tallinn Daggers, Astro Zombies, Kiwa ja Joel Tammiku projekt N!xau, mis muu hulgas tuleb Mõisa Karnevalil esmaettekandele, austraallased The Happy Endings, kohalik staarräppar Oleg Kosjugin, Kazk, Neuronphase, Neoandertals ja paljud teised.

Plaadimängijate taha asuvad Eesti parimad techno, house’i, breakbeat’i, disco, funk’i plaadimuusikud.

Lisaks saab toimuma tsirkusetendus «Põleva Kaelaga Kirjak», Põlva Puhkpilliorkestri saatel marsitakse suplema, müriseb Luuletraktor, Disco Tank ning esinevad veidraimad performance artistid meilt ja mujalt ja toimuvad audiovisuaalsed eksirännakud ajas ja ruumis.

Lisainfo SIIT.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles