Tom Cruise on kõige rohkem teeniv Hollywoodi meesstaar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise
Tom Cruise Foto: SCANPIX

Majandusväljaande Forbes andemetel on Tom Cruise siiani kõige rohkem teeniv meesstaar Hollywoodis.

Ta sissetulek ületab näiteks teisel kohal oleva Leonardo DiCaprio oma peaaegu kahekordselt, kirjutab The Telegraph.

Eile 50-aastaseks saanud Cruise`i kohta on hakanud levima jutud, et kuna tema ja ta naine Katie Holmes lahku läksid, siis see võib tulevikus hakata mõjutama staari sissetulekut.

Ajavahemikul 2011. aasta maist kuni selle aasta maini teenis Cruise 75 miljonit dollarit.

Cruise sattus maailmameedia tähelepanu alla möödunud nädalal, kui ta naine Katie Holmes New Yorgis lahutuse sisse andis ning püüab kohtu kaudu saada nende tütre Suri ainuhooldaja õigust.

Spekuleeritakse, et lahutuse põhjustas Cruise´i kuulumine saientoloogiakirikusse.

Cruise`il on seljataga edukas aasta, sest ta värskeima filmi «Mission Impossible - Ghost Protocol» ülemaailmne kassasissetulek oli rohkem kui 700 miljonit dollarit.

Eelmise aasta Hollywoodi enim teeninud meesstaar Leonardo DiCaprio on sel aastal teisel kohal ning komöödianäitleja Adam Sandler kolmandal kohal. Mõlemad teenisid aastaga 37 miljonit dollarit.

DiCaprio sissetulekud on pärast 2010. aasta kassahitti «Inception» langenud. Ta värkseim film, mis räägib FBI asutajast ja esimesest juhist J. Edgar Hooverist ei ole populaarne.

Sandleri film «Jack and Jill» tehti küll kriitikute poolt maha, kuid samas tõi see talle palju sisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles