BändCämp Bättle ajab viinamarjad ja hääled kaklema kassimaja terassi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel kolmapäeval sai klubi Cathouse terrassil alguse suve suurim bändide võistlus BändCämp Bättle.

Esimesest eelvoorust pääses finaali Lone Eskimos. Järgmine eelvoor toimub juba täna, kui vastamisi lähevad Hapud viinamarjad ja Voice of Voices. Võistlus algab kell 18 ning on tasuta.

BändCämp Bättle esimese eelvooru võitis napilt kuid kindlalt Lone Eskimos, kes kogus enim like facebookis, kuid sai vähem aadresse mailinglisti, kuid kontserdil oli just nende fännide kisa ühe detsibelli võrra suurem.

Sel nädalal on võistlustules hiphopilikud Hapud Viinamarjad ja Voice of Voices, kes kogusid terve nädala jooksul fännidelt meeldimisi oma videotele kokku 1518 korda.

«BändCämp Bättle auhinnapakett annab bändidele kala asemel «õnge». Raha andmise asemel antakse võimalus bändil liikuda järgmisele tasemele oma karjääris. Auhindadeks on salvestus Downtown stuudios, fotosessioon, muusikavideo tunnustatud Eesti videotegijalt Masa (Hindrek Maasik), kes on teinud Eestis videosid näiteks ansamblile Nevesis ning mitmele välismaa artistile; singli ja video esitluskontsert Rock Cafes koos kommunikatsioonitoega ja palju muud,» ütleb Ikevald Rannap.

BändCämp Bättle alustab esimese ainulaadse kontsert-võitlussarjaga homme kell 18.00 Viru keskuse kõrval klubi Cathouse terrassi välilaval. Viiel kolmapäeval toimuvad eelvoorud, kus bändid astuvad kahekaupa võistlustulle. Võitja selgub 3. augustil Rock Café’s BändCämp Festivalil.


Hääletada saab bändide poolt siin:
http:///www.bandcamp.ee/battle
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles