Eesti muusika suurkujud laulavad päikeseloojangu taustal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Mägi
Tõnis Mägi Foto: Viktor Burkivski

4. juulil algusega kell 20 toimub Kosmonautika Puhkekeskuses oma viiendat juubelit tähistava Kabli Päikeseloojangu Festivali avakontsert, kus astuvad üles Eesti muusikamaastiku suurnimed nagu Ultima Thule, Riho Sibul ja Tõnis Mägi.

Juba juunikuu teisest poolest erinevaid kontsertelamusi pakkuv Kabli Päikeseloojangu Festival on mitmete muusikaliste etteastetega andnud külastajatele võimaluse piknikukorviga mere ääres istuda ning päikeseloojangu taustal kvaliteetaega nautida. «Andmaks kogu üritustesarjale ametlikuma noodi, on Eesti muusika suurkujud valinud oma repertuaarist välja 25-aasta muusikaparemiku ning esitavad avaüritusel pigem akustilist muusikat, luues seeläbi suurepärase õhkkonna,» räägib festivali üks korraldajaid Eveli Loorents.

«Varasemad üritused ja publikumenu on näidanud, et suvist lõõgastuspaketti ja positiivset emotsionaalset laengut vajab igaüks meist,» räägib Loorents, lisades, et akude laadimiseks ja emotsioonide kogumiseks annab keskkonnavahetus suurepärase võimaluse end igapäevarutiinist välja kista ning päeva päästva positiivse energiaga laadida lasta.

Kabli Päikeseloojangu festivali ja avakontserdi info leiab Romantilise Rannatee kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles