Finantsraskustes tudengid prostituutidena tööle?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klienti ootav prostituut.
Klienti ootav prostituut. Foto: SCANPIX

Kuidas teenida kõrgeks õppemaksuks raha?

Kinos Sõprus neljapäeval 5. juulil kell 18 esilinastuvas prantsuse sensuaalses draamas «Naised» (Elles, Prantusmaa / Saksamaa / Poola 2011) näitab režissöör Malgoska Szumowska kuidas Pariisi ajakirjanik (Juliette Binoche) hakkab uurima kahe noore naistudengi - prantsuse vaesest perest pärit Charlotte’i ning ida-eurooplase Alicja valikuid teenida õppemaksuks raha enda müümise teel kõrgema keskklassi abielumeestele. 

Noori tudengeid uurides on Anne (Binoche) sunnitud heitma ausa sisepilgu ka omaenda seksuaalsusele ning pereelule.

«Naised» on kõige väljakutsuvam film Berliini ning Toronto filmifestivalidel 2011 ning on tunnustatud Poola päritolu filmirežissööri («33 stseeni elust») neljas mängufilm.

Filmi stsenaariumi kirjutas ta kahasse Tine Byrckeliga, kes on ajakirjanik ja psühhoanalüütik.

Prantsuse dokumentalisti Hélène de Crécy abiga intervjueerisid filmi autorid noori nais-prostituute nii Prantsusmaal kui Poolas ja nagu Byrckel hiljem nentis, kohtusid nad seda tehes «noori naisi, kes suhtusid oma tegevusse palju suurema uhkustundega ja sundimatusega kui oleks osanud ette kujutada».

«Naised» esilinastub koostöös ajakirjaga «Naised».

Liitu ajakiri «Naised» Facebooki lehega ja võid võita kutse endale ja oma kaaslasele filmi «Naised» esilinastusele!

Kokku loositakse välja 50 kutset kahele. Loosimine toimub täna ja võitjatega võetakse otse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles