Tähelepanu kõik naised! Andke oma mehed üles!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Osalejate registreerimine Kanal 2 uude meelelahutusmängu «Minu mees suudab» lõpeb juba mõne päeva pärast.

 Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere selgitavad igas saates välja elukaaslaste paari, kes võidavad 5 000 euro väärtuses auhindu. Võitmiseks peab naine oma meest võimalikult hästi tundma – nii tema tugevaid kui ka nõrku külgi.

Uues telešõus panevad naised oma elukaaslased proovile. Igas saates võistlevad neli paari ja naised hakkavad oma meeste peale panuseid tegema. Iga uue lõbusa ülesande puhul peab naine otsustama, kas tema elukaaslane saab või ei saa sellega hakkama. Kelle liit ja teineteisemõistmine on konkurentidest ladusam, kas risk ja vastastikune usaldus viivad paari sihile?

Igas saates saab võitjapaar preemiaks suurejoonelise auhinnapaketi, mille väärtus on 5 000 eurot. Auhind sisaldab 3D televiisorit, 5-tärni puhkusereisi soojale maale koos 1000 euro puhkuserahaga, lisaks tahvelarvutit, suurt külmikut, pesumasinat, fotokaamerat ja veel hulgaliselt kodu- ning köögitehnikat.

Saatesse kandideerimiseks tuleb paaril saata enda tutvustus ja kontaktandmed aadressile kristjan@kanal2.ee. Rohkem infot: kanal2.ee/minumeessuudab
 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles