Tallinn 2011 rahvas pääses laulusaatesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laululahingu» saatejuht Tarmo Leinatamm
«Laululahingu» saatejuht Tarmo Leinatamm Foto: Postimees

ETV tänavusse «Laululahingusse» on pääsenud ka Euroopa Kultuuripealinna koor, kuhu kuuluvad näiteks Tallinna kultuuripealinna projekti juht Mikko Fritze, kultuurikatla juht Peeter-Eerik Ots, kinoliidu juht ja Kinobussi vedaja Mikk Rand, Henry Tiisma ansamblist Kriminaalne Elevant ning Erko Valk Prussakovi-nimelisest rattaühingust.




Sihtasutuse Tallinn 2011 kommunikatsioonijuhi ja koori liikme Merilin Pärli sõnul loodi koor möödunud aastal.



«Puutume iga päev kultuurilembeste inimestega kokku ja sellepärast tekkiski mõte luua selline lõõgastusvorm, kus saab oma töötajaid ja partnereid paremini tundma õppida,» rääkis ta. «Ja edevate inimestena hakkasime kohe mõtlema ka väljundi peale.»



«Laululahingus» näeb Euroopa Kultuuripealinna koori 28. märtsil. Pärli sõnul harjutavad nad praegu väga tihti ning käivad koos heal meelel ja rõõmsa tujuga. Segakoori dirigent on Veronika Portsmuth ning sinna kuulub 26 lauljat vanusevahemikus 24–45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles