Seks on nagu tennis – naised on lärmakamad kui mehed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Suurbritannia Wimbledoni tenniseturniiril on nüüd märgatavalt vaiksem, kuna langes välja Maria Šarapova, kes on tuntud kui üks lärmakamaid naissportlasi.

Teadlaste sõnul tekitab see naine oma löökide aegsete hüüetega umbes 100 detsibelli tugevusega heli, kirjutab Daily Mail.

Brittide seas hiljuti tehtud uuring näitas, et naised ei tee valju häält vaid tenniseväljakul, vaid ka magamistoas.

Seksiekspertide küsitlusele vastas 1171 inimest, kellest 566 olid naised ja 605 mehed. 94 protsenti naistest tunnistas, et nad teevad seksides valjemat häält kui mehed.

70 protsenti meestest nõustus, et naiste häälitsused seksimisel on valjemad kui nende omad.

«Seks on nagu Wimbledoni tennisematšid, kus naised teevad valjemat häält kui mehed,» teatasid seksieksperdid.

Seksuoloog Tracey Cox sõnas, et ei ole teaduslikku põhjendust, miks naised seksides valjemad on kui mehed.

«Tegelikult sõltub sekis ajal häälitsemine isikuomadustest. Mõned karjuvad nii valjult, et terves majas kuulda on, teised aga võivad olla hiirvaiksed. See aga ei tähenda seda, et nad seksi ei naudiks,» sõnas Cox.

Ta lisas, et naise valjuhäälsus võib olla tingitud sellest, et nende orgasmid on intensiivsemad kui meeste omad või siis nad teesklevad.

«Ühe teooria kohaselt teesklevad naised orgasmi sagedamini kui mehed. Võimalik,  et naised peavad meestele näitama, et nad naudivad ning ei taha mehes halba enesetunnet tekitada?» jätkas seksuoloog.

Cox nentis, et valjult häälitsemine ei tee veel heaks armastajaks, kuid annab mingil määral partnerile tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles