B2H meisterdas plaadi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
B2H uuele plaadile mahtus üheksa lugu.
B2H uuele plaadile mahtus üheksa lugu. Foto: Erakogu

Kohalik hiphopiartist B2H meisterdas uue albumi, mille pealkiri on “Ütle oma sõna”. Üheksa looga plaadi saab alla laadida internetist ja sellel teevad kaasa teisedki muusikud.


“See on materjal, mis sobib kuulamiseks nii hiphopi kui r’n’b austajatele,” selgitas B2H, kodanikunimega Andres Selgoja, kelle sulest pärinevad kõikide muusikapalade sõnad-viisid. Peale Pärnu räppari löövad kogumikul kaasa muusikud, kellest tuntuim on Lauri Pihlap ehk Lowry. B2H sõnutsi ei olnud üleriigiliselt tuntud artist vähem kuulsa ametivennaga kohe nõus koostööd tegema, vaid võttis mõtlemisaega, kuulas lugusid ja seejärel otsustas, et stiil sobib. Ühislaulmisest sündis lugu “Öö veeda minuga”, mis raadiokuulajatele peaks mullu suvest tuttav hitt olema.



“Albumi esimesed lood valmisid eelmise aasta suvel, mil esitasin neid Eestit külastanud Snoop Doggi ja Sean Kingstoni kontsertide jätkupidudelgi,” rääkis artist. Ehkki B2H nimi pole suuremale osale eestlastest niisama tuntud kui näiteks Genka või Cool D oma, väärib märkimist, et noore pärnaka neli muusikavideot on jõudnud MTV Eesti tipp-100s esimese 40 muusikavideo sekka.



Lähiajal plaanib B2H teha video albumil esindatud loole “Kaitseinglid”, millele loodab vähemasti niisama suurt edu.



Albumit “Ütle oma sõna” saab osta virtuaalsest muusikapoest www.muusika24.ee, märtsis pakub seda soodushinnaga EMT muusikapoodki. Artist ei välista, et tulevikus lisab ta materjalile mõne värskema laulu ning annab välja käegakatsutava plaadi, kuid praegu ootab see plaan kaasfinantseerijaid.



“Internetis albumite müümine on trend, mis iga aastaga muutub järjest populaarsemaks,” selgitas B2H ja lisas, et peale lugude saab sealt alla laadida plaadi kujunduse, et tervik ise CD-le kõrvetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles