Õllesummeri-linnakus algas kibe ehitustöö

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri esimene päev
Õllesummeri esimene päev Foto: Jelena Rudi

Nädalavahetusel hakati lauluväljaku merepoolses osas üles ehitama Õllesummeri lavasid ja telke. Kaheksat eri muusikastiiliga lava väisavad neljapäevase festivali ajal üle saja artisti.

Kümne tuhande ruutmeetrisele festivali territooriumile püstitatavate lavade kogukaal on 95 tonni. Heli- ja valguskaablite kogupikkus on hinnanguliselt 400 kilomeetrit.

Festivali külastajate peomeeleolu eest hoolitseb kolm tuhat töötajat 114 firmast. Kokku püstitatakse territooriumile 188 müügipunkti ja 32 baari. Homsest Õllesummeri tarbeks sisseveetava joogi kogus on umbkaudu 150 tuhat liitrit ning kaubitsejad plaanivad müüa maha üle 50 tonni sööki.

Festivali ohutuse eest vastutab mitusada turvatöötajat ning 30 turvakaamerat.

Korraldaja palub kõigil külastajatel varuda aega ning eelistada ühistransporti. Tasulised parklad on avatud Õllesummeri Mere värava juures suunaga Pirita poole ning Lasnamäe värava läheduses. Iga festivali päeva lõpus sõidavad Õllesummeri eribussid kell 00.45 kesklinna ning 01.30 Mustamäele ja Õismäele.

Politsei palub järgida ajutisi liikusmärke ning liikluskorraldajate juhiseid.

Õllesummer avab oma väravad kolmapäeval, 4. juulil kell 17.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles