Rokisõbrad olid Vana-Vigalas sõbralikud ja avalikku korda ei rikkunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Laager 2012
Hard Rock Laager 2012 Foto: Janne Ööpik

Juunikuu viimasel nädalavahetusel Vana-Vigalas toimunud Hard Rock Laager 2012 politseile olulist lisatööd ei tekitanud.

Tavapäraselt oli kohal seltskond, kelle eesmärk oli head muusikat nautida, mitte korda rikkuda.
Kokku registreeris politsei Vana-Vigalas 25 väärtegu, millest 22 moodustasid liiklusseaduse rikkumised. Arvestades suurt inimeste hulka, on see täiesti rahuldav tulemus.

Samas, seitse sõidukijuhti ei jõudnud kuidagi kaineks saamist ära oodata ja asusid liiklema seisundis, kus nad seda teha poleks tohtinud. Paljud sõidukijuhid ei olnud rahul sellega, et puudus võimalus oma kainust testida. Üldiselt oleme arvamusel, et iga sõidukijuhi iseenda kohustus ja vastutus on veenduda oma terviseseisundis ja kainuses. Kui leitakse võimalus alkoholi ostmiseks ja tarbimiseks, tuleb leida vahendid ka enesekontrolliks.

Tabati ka kaks purjus alaealist, ühe narkojoobe kahtlusega isik, ühe juhtimisõiguseta juht ja neli piirkiiruse ületajat. Lahendati neli väljakutset. Kainenema kedagi toimetama ei pidanud ja kuriteosündmustest politsei teateid ei saanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles