Millised naised meeldivad Unistuste-Robertole?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täis sära ja staare pidu "Vegas" lõbustas külastajaid!
Kus kohal on Unistuste-Roberto, seal voolab šampanja ja möllavad kaunid sõbrannad
Täis sära ja staare pidu "Vegas" lõbustas külastajaid! Kus kohal on Unistuste-Roberto, seal voolab šampanja ja möllavad kaunid sõbrannad Foto: Maksim Toome

«Unistuste printsessi» saates tuntust kogunud itaallasest ärimees Roberto de Silvestri armastab luksuslikku eluviisi, reisimist ning kauneid naisi. Buduaar uuris Roberto käest, mida ta naise juures kõige olulisemaks peab ning millised naised talle absoluutselt huvi ei paku.

«Arvan, et kõikidele meestele meeldivad naised, kes ühest küljest mängivad kättesaamatut, samas näitavad välja, et õigel mehel on võimalus neid lõpuks kinni püüda. See on naise juures kõige seksikam käitumine üldse. Vastupidine käitumine - naised, kes end ise peale suruvad, tekitavad mehes pigem tülgastust,» pole Roberto kunagi olnud tõeliselt huvitatud naistest, kes mehi ise taga ajavad.

Liigse meigiga ning purjus naised Robertole huvi ei paku. «Naine peab olema elegantne, kaine ning loomulikult kaunis. Liigne meik pole kunagi meestele meeldinud.»

«Selleks, et ma tõesti astuksin naisele ligi ja tema nime küsiksin, peab temas peale kauni välimuse ka sügav sisu olema,» ei pea Roberto kaunist välimust ainsaks oluliseks jooneks naise juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles