Video: Ultima Thule bassimees Raul Vaigla ei plaani naist noorema vastu vahetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Tuleval nädalal 50. sünnipäeva tähistav Ultima Thule bassimees Raul Vaigla ütleb, et tunneb end jätkuvalt poisikesena. Rauli sõnul pole keskeakriisist tema puhul mingit juttu.

Kuigi Raul on ära õppinud kitarrimängu, siis näiteks lipsusõlme ei oska ta enda sõnul siiani teha, vahendab Reporter.ee. Raul tunnistab, et kui ta poeg Robert keskkooli lõpetas, siis vaadati lausa üheskoos internetist, kuidas see asi käib.

Raul on 29 aastat abielus olnud Leilaga, kellega hakati käima teismeeas. Ta tunnistab, et pillimehe elukutse on täis ahvatlusi, kuid tema pole libedale teele läinud. Raul ei leia, et peaks oma naise 25 aastat noorema vastu vahetama.

Küsimuse peale, kas tal on sarved maha joostud, vastab Raul imestunult küsimusega - mida sarvede maha jooksmine tähendab. Ka alkoholiga pole tal erilist sõprust tekkinud. Pidutsemisi on olnud, kuid Rauli sõnul on ta kokkupuuted alkoholiga olnud pigem ebameeldivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles