Milline on ihaldusväärne poissmees?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laasi
Lauri Laasi Foto: Peeter Langovits

Elu24 uurib naistelt, milline võiks olla ihaldusväärne poissmees, kellele tasuks küüned taha haakida?

Võiks see olla näiteks muhe riigikogulane Lauri Laasi (34), kel hetkel majapidamises ringi hiilimas vaid armas kiisu või hoopis poolteist aastat tagasi oma elukaaslasest lahku läinud miljonärist pankrotihaldur Arno Mägi (57)?

Šõumees, riigikogulane ja edukas ärimees, Aivar Riisalu (47) on kahjuks rajalt juba maha võetud. Mees pani leivad ühte kappi kaunitarist rantjee-elu nautiva Missis Estoniaga. 

Ka hõbekõrid Lowry (27) ja Koit Toome (29) tunduvad hetkel enampakkumisel olevat. Ilusate poiste rivvi on lisandunud ilmselt ka Elmar Liitmaa (38) ja aasta seksikaim - Kristjan Kasearu (23).

Laasi tundub täitsa kobe vend olevat. Tal on oma korter, auto ja palk riigikogus näitab ka tõusutrende, peagi on see 53 000 kroonini kuus. Selline mees sobib hästi noortele seltskonnatibidele.

Arno Mägi on juba magusam tükk. Pankrotihalduril on maist mammonat kuhjunud päris korralikult ja õnneks pole mees ka oma püssi põõsasse visasnud ning käib hoogsalt seltskonnaüritustel glamuuritibisid rõõmustamas.

Ja ega Lowry ja Koitki mingid tuuletallajad pole, mõlemad poisid rabavad kõvasti tööd teha ja lisaboonuseks on loomulikult nende kaunis välimus ja värskus. Kenad poisid - Lowry, Koit, Elmar ja Kristjan sobivad superhästi kuulsusejanulistele tšikkidele.

Uurisime ka naistelt, milline võiks nende arvates olla ihaldusväärseim poissmees:

Külli (31): Mees, keda jahtimise vääriliseks pean peab kindlasti olema majanduslikult hästi toimetulev tüüp. See tähendab, et ta peaks suutma mind oma rahakoti peal restorani viia, kinost ja tearikülastustest rääkimata.

Kindlasti peaks ta mind vähemalt paar korda aastas ka pikemale reisile viima, vahel kingitusi tegema, kord nädalas lilli tooma ja hoolitsema, et külmkapp maitsvate roogade ja joogipoolisega igapäevaselt täidetud saaks.

Mia (21): Minu jaoks pole vanus oluline. Põhiline, et mees oleks lõbujanuline ja et tal minu tujude täitmiseks pappi jaguks. Kõik!

Veronika (26): Minu jaoks pole ka tähtsust ei vanusel ega välimusel. Tore oleks, kui mees ei koonerdaks ja ei vinguks. Mehel peab olema tulus töökoht, mõnus auto, maja oleks muidugi super ja ta peaks olema võimeline mulle kasuka ostma ja vajadusel loomulikult ka auto.

Pille (35): Vabal turul saadaval olev mees ei tohiks olla paadunud poissmees. Selliseid on jube keeruline ümber kasvatada. Tavaliselt on sellised ka koonrid. Seepärast vaataksin pigem endavanuste või nooremate seast.

Sille (29): Jube keeruline on praegusel ajal mingit vaba, aga samas normaalset meest leida. Kõik paremad tükid on juba reserveeritud. Abielumeestega ka ei viitsi jännata.

Võtaksin võib-olla mõne vaba poliitiku, kellel kindel karjäär ja sellega seonduvad hüved. Oleks kindel seljatagune vähemalt. Tahaks, et mees oleks võimeline mind ja lapsi üleval pidama. Ise tööl käia ausalt öeldes ei viitsiks.

Grete (39): Miljonär võiks olla, siis on kõik ok!

Naine, milline oleks sinu arvates unelmate poissmees ja kas neid üldse leidub Maarjamaal või tuleks sellised hoopis sisse importida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles