Pildid saatesalvestuselt: ETVs alustab teist hooaega «Eesti mäng»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2. juulist algab ETVs teist suve lustlik mälumängusaade «Eesti mäng», mida näeb argipäevaõhtuti, esmaspäevast neljapäevani.

Turniiri põhimõttel üles ehitatud saade on lihtne ja arusaadav - tuleb täringut visata ja valida üks kolmest vastusevariandist. Aeg-ajalt satuvad mängijad üllatusruudule ja seisavad silmitsi tegevusülesandega. Igas saates osaleb kolm mängijat, kellest parim pääseb edasi järgmisse saatesse. Iga nädala parimad kohtuvad finaalis.

Saates jagatakse ka väikeseid toredaid auhindu, kuid peamine on ikka mängu ilu, mis ei eelda entsüklopeedilisi teadmisi, vaid erksat meelt.

«Mälumäng, ükskõik millises vormis, meeldib eesti inimestele ja «Eesti mäng» ongi just mõnus suveõhtune ajaviide, mis avardab silmaringi ja annab juurde värvikaid faktiteadmisi Eestimaa kohta,» räägib mängust saatejuht Gaute Kivistik.

Nagu eelmiselgi aastal, tulevad ka sel korral saatesse oma õnne ja teadmisi proovile panema inimesed kõigist Eesti maakondadest, nende hulgas nii teada-tuntud avaliku elu tegelased kui ka tegusad kohaliku elu eestvedajad.

Küsimuste autorid on endiselt mälumänguguru Tiit Kuningas ja harrastuskilbarist ETV saatejuht Mati Talvik.

Saadet juhib Gaute Kivistik, teda assisteerib Jaana Heeringson. Rezissöör on Maire Radsin. Saatesari valmib ETV-l koostöös Maamajanduse Infokeskuse ja tootjafirmaga Thors Production.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles