Õllesummerile imporditakse 2000 klaaskannu Saksamaalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlleklaasid
Õlleklaasid Foto: promo

Eesti suurima saksa stiilis õlleaia tarbeks imporditakse Õllesummerile 2000 klaaskannu Paulaneri kodutehasest Saksamaalt. Ehtsa saksa muusika, söögi ja joogiga Paulaneri õlleaias saab korraga lõbutseda ligi tuhat inimest.

Šlaagermuusikaga õlleaias esineb igal festivali päeval ansambel Beer Brass Band, toimuvad õllemängud ning parima laulutrio konkurssid.

Täna algasid Õllesummeri kaheksa lava ülesehitustööd. Festivalil esineb nelja päeva jooksul üle saja artisti. Õllesummeril on kokku saada üle 70 õllesordi ning võimalik proovida üle kümne erineva rahvusköögi roogasid.

Lisaks suurtele välilavadele on lauluväljaku sisruumides avatud festivali ainuke kange alkoholiga baar - Hugo Boss Watches Lounge. Merevaatega terrassiga liidetud sohvabaaris saab vaadata erinevaid showprogramme, õhtuti valib muusikat DJ. Avatud on Hugo Bossi kellade näitus.

Lauluväljaku siseruumide esimesel korrusel on avatud festivali ööklubi JägerClub.

Õllesummeri kogu programm on avalik kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles