Lauri Laasi jagab rõõme ja muresid kassiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laasi ja Liis Lass
Lauri Laasi ja Liis Lass Foto: Raigo Pajula

«Naised, kus teie silmad on», küsib Kroonika. Nimelt on keskerakondlane Lauri Laasi (34) praegu vaba ja vallaline ning suhteliselt varakas poissmees.

Riigikogulase Lauri Laasi abikaasa Oksana Laasi (25), tänaseks uue nime võtnud Ksenja Kostina, hülgas mehe ning suundus Venemaale tööle juba möödunud aasta suvel. Sellest saati on nähtud Laasit tihedalt erinevatel seltskonnaüritustel kenade neidude seltskonnas lõbusalt aega veetmas.

Eriliselt on jäänud silma aga Laasi käevangus üks heledapäine iludus, kes muuseas ei ole Liis Lass. Tuvipaari on nähtud ka toidumarketites koos sisseoste tegemas.

Laasi ise kinnitab siiski, et jagab oma rõõme ja muresid praegu vaid kassiga. Seega tähelepanu, näitsikud, kes otsivad käevangu muhedat ja varakat meest! Laasil on oma korter, auto ja palk, mis näitab samuti tõusutrendi. Nimelt küünib riigikogulaste palk varsti kuni 53 000 kroonini kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles