Adam Lambert: keegi ei suuda iial asendada Freddie Mercuryt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert ja Queeni kitarrist Brian May
Adam Lambert ja Queeni kitarrist Brian May Foto: SCANPIX

Laulja Adam Lambert peab Queeni varalahkunud ninameest Freddie Mercuryt asendamatuks.

Ameerika superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud 30-aastane staar on viimasel nädalal teinud tulevasteks esinemisteks proovi bändiliikmete Brian May ja Roger Tayloriga, vahendab Digitalspy. Esimene suur etteaste leiab aset 30. juunil Kiievis, kus annavad tasuta heategevusliku kontserdi Elton John ja Queen.

Lambert ülistas BBC saates «Breakfast» Queeni muusikuid ja kinnitas, et ei ürita Freddie't asendada.

«See on suurepärane väljakutse ja ma olen tohutult põnevil. See oli tegelikult üllatavalt mugav, kui oleks võinud olla tõeliselt hirmutav. Nad on tõeline kõrgklass ja meil on lõbus head muusikat teha. Minust ei saa järgmist Freddiet, ta on ainulaadne ja keegi ei suuda teda iial asendada. Laulan lihtsalt muusikat, mida ta aitas luua,» rääkis Lambert.

Laulja lisas, et plaanib enda ja Queeni stiilid kokku segada.

«Queeni esilauljaks olemine tähendab, et põrkuvad erinevad maailmad. Armastan klassikalist rokki, kuid praegu loon tantsulist popmuusikat, millel on rock'n'rolli hing. Ma suudan laulda erinevaid stiile ja senikaua, kui mul on roheline tuli Queenilt endalt, teen ilmselt midagi õigesti,» sõnas ta.

Lambert on koos Queeniga esinenud kahel korral, saate «American Idol» finaalis ja MTV Euroopa muusikaauhindade jagamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles