Mida muudaks Evelyn Sepp oma minevikust?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NYMF Moestuudio loomingut oli vihma ja tuult trotsides vaatama tulnud värvikas seltskond.
Evelyn Sepp
NYMF Moestuudio loomingut oli vihma ja tuult trotsides vaatama tulnud värvikas seltskond. Evelyn Sepp Foto: Maksim Toome

Noor ja energiline Eesti Ujumisliidu president Evelyn Sepp, kes on Eesti sportlasi alati südamest toetanud, rääkis Buduaarile oma suhtumisest karmasse. Nimelt usub Evelyn, et heade kavatsustega inimesed on õnnelikumad ning saavutavad ka palju rohkem.

Evelyn teab, et kui millessegi südamest uskuda ja selle nimel vaeva näha, siis lõpuks jõuab alati eesmärgini. Oluline on teha kõike heade kavatsustega.

«Üks minu hea sõber võttis kunagi selle teema hästi kokku - kui sa tõesti millessegi usud ja teed seda südame ja heade kavatsustega ja sellel on antud ka õnnestuda, siis nii see ka lõpuks läheb. Olen märganud, et positiivsed inimesed on edukamad ja kurjad inimesed, kes teevad teistele ja endale haiget, punnitavad valedel eesmärkidel, on päeva lõpuks ka vähem edukad. Seega tasub siit midagi järeldada ... .»

Üleloomulikesse asjadesse Evelyn ei usu, küll aga usub ta inimeste võimekuse piiride erinevusse.

«Üleloomulikke asju kui selliseid ei ole minu meelest olemas, on väga erineva elujõu, võimekuse ja tundlikkusega inimesed, kelle  kogemus ja maailmapilt lihtsalt erinevad. Ja loomulikult on mõttel ja sõnal väga suur jõud, mis muudab palju rohkemat, kui nende esmasel kasutamisel märkab.»

Küsimuse peale, kas Evelyn muudaks oma minevikust midagi, kui tal see võimalus oleks, vastab ta: «Kindlasti muudaks. Tegeleks rohkem oma hirmudega ja usuks endasse rohkem. Tagantjärgi tarkus on muidugi ka midagi väärt, aga parem elada igas hetkes, mitte tagantjärgi vigu parandades.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles