Mihkel Raud jättis oma naise, et olla koos Liina Vahteriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Vahter ja Mihkel Raud
Liina Vahter ja Mihkel Raud Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Mitmed vihjed, et Mihkel Raud ja Liina Vahter on paar, annavad üha enam kinnitust, et see ka nii on.

Eile avaldas Elu24 loo sellest, kuidas vihje kohaselt näitlejatar Liina Vahter ja Mihkel Raud koos Helsingis käisid ning õrnutsedes Tallinna Lennujaamas aega veetsid.

Liina Vahter ei soovinud Helsingis käiku telefonitsi kommenteerida, kuna viibib Itaalias ja kartis suure telefoniarve pärast.

Veelgi varem on aga paarikest ühiselt koos Tallinna vanalinna tänaval patseerimas ning Liinat mitmel Mihkli kontserdil joovastunult kaasa elamas nähtud.

«Ma liigun ringi väga erinevate inimestega - nii meeste kui naistega, nii päeval kui õhtul,» seletas Mihkel toona, kui Kroonika küsis, on's tal ehk Liinaga mõni projekt käsil.

«Kõikidega mul projekte käsil pole, mõnega on. On mul Liinaga mingi projekt käsil? Minu asi on rahustada ja kinnitada, et Liinaga ei ole mul mingit projekti käsil!»

Eesti on tilluke ja kõik, mida meie tuntud näod teevad on kellelegi kusagil teada - nii ka räägitakse, et Raud olla enda ja abikaasa Pärle korterist välja kolinud ning elavat nüüd uues armupesas Kadrioru üürikorteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles