Rockifestival Vana-Vigalas - karmi hevimehe šokolaadivabrik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Rock Laager toob nädalavahetusel Vana-Vigalasse kokku palju muusikasõpru.
Hard Rock Laager toob nädalavahetusel Vana-Vigalasse kokku palju muusikasõpru. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Tänavu astub meil kahe päeva jooksul kahel laval üles 22 bändi kaheksast eri riigist. Sedapuhku pärineb siis tervelt pool esinejate nimekirjast piiri tagant,» on Vana-Vigalas peetava rockifestivali korraldajal Kaido Haavandil kiired ajad.

HRL’i kava kokku panemine on üks paras peamurdmine, seda ka logistilises mõttes. « Mõned keerulisemad artistid jõuavadki meile alles neli kuni viis aastat pärast esimese kutse saatmist. Sel aastal on meil esmakordselt kaks bändi Šveitsist, mis toob teatud logistilisi probleeme lennupiletite ja muu taolisega.»

Mees leiab, et tal on vedanud, kuna saab festivalile kutsumise asjus suhelda eelkõige nende bändidega, mis talle endale ühel või teisel hetkel südamelähedased olnud. «Võib kindel olla, et festivali viimase artisti Samaeli esinemise ajal seisan ma lava ees ja tunnen end kui väike laps šokolaadivabrikus. Ja meenutan 90ndate keskpaika, mil peale nende teatud lugude kuulmist polnud miski enam endine,» on Haavandi elevil.

Lisaks HRL’ile on Kaido Haavandi enda kohustuslikus kontsertmenüüs festivalidest veel iga-aastaseks traditsiooniks kujunenud Brutal Assault Tšehhis.

Vana-Vigalas toimuv Hard Rock Laager saab alguse selle nädala reedel. Lähemalt SIIT.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles