Lisa Rinna viis parimat seksinõuannet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Rinna
Lisa Rinna Foto: SCANPIX

Näitlejanna Lisa Rinna usub, et hea suhte aluseks on aktiivne intiimelu.

Staar valis koos seksiterapeut Ian Kerneriga kirjutatud raamatust «The Big Fun Sexy Sex Book» välja viis lemmiknõuannet, kuidas seks magamistuppa tagasi tuua, kirjutab Yahoo! Shine.

1. Kallista oma partnerit. «See tõesti töötab!» ütles Rinna. «Katkestage üks või kaks korda päevas oma tegevus ja kallistage teineteist pool minutit. See võib alguses tunduda pika ajana ja su mõtted võivad rändama minna, kuid ära anna alla.» Nii seksuaalsed kui mitteseksuaalsed puudutused vabastavad hea tuju ainet oksüdotsiini, mida seostatakse emotsionaalse läheduse ja lõõgastumisega.

2. Rääkige sellest. «Istu oma partneriga maha ja küsi temalt, mis teda erutab,» soovitab Rinna. «Mul on tunne, et inimesed kardavad seksi. Eriti naisi õpetatakse, et sellest ei tohi rääkida. Kuid seks on mõnus! See on tervislik. Ärge kartke sellest rääkida.»

3. Korralda endale pidu. «Võta iseenda jaoks aega. Eemaldu mõneks ajaks kõigest argisest.» Rinna soovitab patareide laadimiseks trenni, mullivanni, klaasikest veini või head raamatut. Leia iga päev kümme kuni 20 minutit ning lihtsalt naudi. Rinna ja Kerner soovitavad teha ka partneriga koos midagi, mis ei pea olema ilmtingimata seksuaalne.

4. Renoveeri oma magamistuba. Eksperdid soovitavad sageli, et magamistuba on mõeldud vaid kaheks asjaks - magamiseks ja seksiks. Arvutid, televiisorid ja kirjutuslauad sinna ei kuulu. Isegi väike ümberpaigutus ja koristamine võib abiks olla. Tähtis on teha magamistuba võimalikult kutsuvaks.

5. Kompromissid. «Kõige tähtsam on teha koostööd, et leida parimad viisid, kuidas teie vahel sidet luua ja hoida,» sõnas Rinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles