Kes on Eesti noormees Florian Wahl?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Florian Wahl
Florian Wahl Foto: Youtube

Kes on noormees nimega Florian Wahl? Värske muusikavideoga loole «Black Dolphin» välja tulnud muusik salapäratseb, öeldes, et muusikani ei jõudnud ta ise, vaid et hoopis muusika jõudis temani.

«Florian Wahl ongi minu päris nimi,» kõlab vastus päringule, mis on noormehe nimelugu. «Florian Wahlina ma sündisin, Florian Wahlina ma suren.»

Loo «Black Dolphin» autor ongi Florian ise. «Mul on vajadus alati kõik ise ära teha, kuigi videoga aitasid mind nii mõnedki sõbrad.»

Noormees ütles intervjuus Elu24-le, et loo sõnum on tegelikkuses palju sügavam kui see esialgsel kuulamisel võib kostuda. «Sõnum on mitmetahulisem kui esialgu paistab. Must delfiin suri välja, sest hallid sõid ta ära...,» andis Florian aimu, mis suunas tema lugu mõtestada tuleks.

Florian promotööga ei tegele, kuid usub, et kui tema muusika on hea ja publiku poolt vastuvõetav, siis lähebki kõik nii nagu peab.

Loodame sama ja soovime noorele staarile edu edaspidiseks!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles